Moto GP 2 Ultimate Racing Technology

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 oy, ortalama: 4,00 üzerinden 5)
Loading...

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology  içinde yer alan hava durumu, diğer sürücülerin hareketleri, kullandığınız motorun özellikleri gibi etmenler bir araya geldiğinde gerçek bir yarışta olduğunuzu hissedeceksiniz.!

Versiyonu: PC
Lisansi: Bedava
Yapimcisi: Climax


Climax yapımcısının oyun severler için hazırlayıp sunmuş olduğu Moto GP 2 Ultimate Racing Technology oyununu, Sitemizdeki "oyunu indir" bağlantısından güvenilir bir şekilde legal olarak PC cihazınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology

Oyunumuz 2003 yılında piyasaya çıkmıştır. Dönemine göre oldukça detaylı grafik özellikleri ve gerçekçi sürüş teknikleri ile yarış tutkunlarını kendine hayran bırakan bir oyun olmuştur. Moto GP alanında piyasaya ikinci oyunu sürülmüştür. İ

lk oyuna nazaran çok daha başarılı ve gerçekçi bir görüntü kalitesi sunan oyun, ayrıca sürüş zorluğu, motosiklet hareket kabiliyeti de dikkate alındığında gerçeklik hissi vermektedir.

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology içerisinde toplam 20 lisanslı profesyonel motosiklet sürücüsü yarışçı ve çeşit çeşit motosikletler bulunmaktadır. Moto GP 2 Ultimate Racing Technology mantığı olarak, amatör seviyede başlanılan motosiklet yarış sürücüsü kariyerinde yarışarak yükselmek ve profesyonel bir sürücü olmaktır.

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology oyunu

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology oyunu

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology game

Moto GP 2 Ultimate Racing Technology game

Kazanılan yarış oranında puan kazanılmakta ve bu kazanılan puanlarla da oyun içinde kilitli olan motosiklet, parkur ve diğer kilitli öğleri açabilmektesiniz. Stunt, Zamana Karşı, Gran Prix, Eğitim, Tag ve Tekli Yarış şeklinde 6 farklı yarış stili oyun dahilinde bulunmaktadır. Moto GP 2 Ultimate Racing Technology  içinde yer alan hava durumu, diğer sürücülerin hareketleri, kullandığınız motorun özellikleri gibi etmenler bir araya geldiğinde gerçek bir yarışta olduğunuzu hissedeceksiniz. Oyun günümüzde satışta bulunmayıp, bir takım internet sitelerinden temin edilebilir.

Ayrıyetten; Moto GP 2 Ultimate Racing Technology PC alternatifi olan diğer deneyebileceğiniz oyunlara aşağıdaki benzeyen oyunlardan göz atmanızı mutlaka öneriyoruz.

Degerli ziyaretcimiz, Oyun hakkinda yorum yapin. Gorusleriniz bizim icin onemlidir!