Sky Roller

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 oy, ortalama: 5,00 üzerinden 5)
Loading...

Paten ile kayarak engelleri aşın !!

Versiyonu: Android
Yapimcisi: Homa Games


Homa Games yapımcısının oyun severler için hazırlayıp sunmuş olduğu Sky Roller oyununu, Sitemizdeki "oyunu indir" bağlantısından güvenilir bir şekilde legal olarak Android cihazınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Sky Roller

Sky Roller

Sky Roller kullanmayı sevenler için ideal bir oyun olan Sky Roller zorlu haritaları geçmeye çalıştığımız bir oyundur. Android cihazlar için üretilen bu oyunda ana amaç ayağımızdaki paten ile hızlı bir şekilde haritaları bitirmek ve yeni haritaya geçiş yapmaktır. Ancak kulvarlar her zaman daha da zor bir şekilde bizleri beklemektedir.

Birbirinden zorlu engeller ve hiç beklenilmedik anda çıkan boşluklar bizleri zora sokabilir. Paten kullanmayı seven ya da kullanmamış ancak bu tarz oyunları sevenler için ideal bir oyundur. Yolda karşınıza birbirinden zorlu engeller çıkıyor. Aslında Sky Roller oyununu özel yapan şey de burada yatıyor. Sürekli olarak farklı engeller ve acayip boşluklar oyuna daha fazla konsantre olmanızı sağlıyor.

Sky Roller Oyunu

Sky Roller Oyunu

Sky Roller Game Android

Sky Roller Game Android

Zamanla oyuna daha fazla alışıyor ve engelleri geçmekte ustalaşıyorsunuz. Oyun Android kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun içi satın almalar da var ancak genel olarak ücretsiz bir oyun olduğunu belirmekte yarar var. Dokunmatik ekrana sol parmağınız ile yön vererek bu oyunu oynayabilirsiniz. Farklı haritalar farklı engeller ile oyundan sıkılma gibi bir durum söz konusu değil.

Android’in tüm versiyonları için ideal bir oyundur. Sky Roller oyunu Homa Games tarafından paylaşılan ufak boyutlu ancak eğlenceli bir oyun. Ufak çocuklar için ideal olsa da her yaş grubuna hitap etmektedir.

Ayrıyetten; Sky Roller Android alternatifi olan diğer deneyebileceğiniz oyunlara aşağıdaki benzeyen oyunlardan göz atmanızı mutlaka öneriyoruz.

Degerli ziyaretcimiz, Oyun hakkinda yorum yapin. Gorusleriniz bizim icin onemlidir!